Vad kostar det att marknadsföra bolaget?

Att marknadsföra sitt bolag och nå ut till en stor grupp personer behöver inte kosta mycket alls. Beroende på era mål, bransch och förutsättningar så kan marknadsföringsbudgeten och arbetet variera. Vill du få en exakt bild av kostnaden rekommenderar vi er att kontakta oss här.

Är du osäker så rekommenderar vi att man startar med våra SEO och annonsmarknadsföring startpaket vilket har gett goda resultat till våra nyblivna kunder än så länge. 

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat från mina digitala marknadsföringsinsatser?

Tidsramen för att se resultat kan variera beroende på vilka metoder av digital marknadsföring som används, konkurrensen inom din bransch och din målgrupp. Metoder som Annonsmarknadsföring kan ge omedelbara resultat medan SEO kan ta allt från 1-3 månader beroende på hur effektivt man implementerar det. En regelbundet anpassad SEO kan ge bättre resultat över längre sikt.

Vad kostar det att anlita er?

Vanligtvis tar marknadsföringsbolag mellan 1000-2000 kr per timma för arbete inom Digital marknadsföring. Vi vet att många nystartade företag känner att det är en dealbreaker, vi vill ändra på det och i början erbjuda billiga startpaket som inte bara ger dig resultat men också ger oss ditt förtroende. Därefter får man själv välja om man vill fortsätta samarbeta med oss eller ej.

Varför är sökoptimering viktigt?

''Om du inte är först så är du sist'' Det kan man ibland höra och det behöver inte alltid vara ett falskt påstående. När var sist du gick in på Googles sida 2 i dina webbsökningar? Det är väldigt sällan man gör det. För att synas och generera trafik till din webbplats och konvertera kunder är det högst viktigt att i dagsläget ligga på första sidan för om inte du är där så kommer definitivt din konkurrent vara det. 

Har du en annan fråga? Ta kontakt med oss nedan så svarar vi vanligtvis inom 24 timmar